Gødvad GIF i Silkeborg tilbyder Fodbold, Håndbold, Gymnastik, Badminton og har flere motionsformer
Kontakt Gødvad GIF

Tilmelding og kontigent

 

Tilmelding og Klubmodul
Hvis du gerne vil prøve fodbold af eller være medlem, så er du velkommen til at møde op til træning og/eller kontakte træneren. Vi giver 2 ugers prøveperiode, derefter skal man blive medlem og betale sit kontingent.

Klik på linket til klubmodulet for at oprette profil/betale kontingent: www.godvadiffodbold.klub-modul.dk.

Når profilen er oprettet, tilmelder man sig det ønskede hold og betaler. Vi bruger i øvrigt klubmodulet til de fleste af vores øvrige arrangementer, såsom stævner. Vi bruger også klubmodulet til det meste af vores kommunikation fra bestyrelsen og fra trænere. Så derfor er det vigtigt at spillerne er oprettet og med den rigtige mail adresse.

Man SKAL være medlem for at man kan spille kampe for Gødvad GIF Fodbold.


Betalingskort
Det er ved tilmelding i Klubmodulet muligt at betale med Dankort og Visakort. Vi modtager ikke Mastercard og debetkort, såsom Visa Electron o.l.
Hvis du ikke har Dankort eller Visakort, så kontakt vores kasserer Mette Vistrup på e-mail:
mettevistrup@hotmail.com ang. tilmelding og betaling. Husk først at oprette en profil i Klubmodulet.


Automatisk betaling af kontingent
Vi køre med løbende abonnement med automatisk betaling af kontingent fra det tilmeldte betalingskort. Når du har tilmeldt dig et hold, vil de halvårlige kontingentbetalinger automatisk blive trukket henholdsvis d. 1. marts og d. 15. august indtil man melder sig fra holdet igen. Der vil blive udsendt en mail med påmindelse om kontingentbetalingen ca. 10 dage før beløbet trækkes. Udmelding fra et hold skal ske INDEN kontingent trækkes, da vi ikke tilbagebetaler indbetalt kontingent.


Udmelding
Ønsker du at melde dig af et hold, kan du udmelde dig online ved at log ind på din profil i www.godvadiffodbold.klub-modul.dk og under "Mine tilmeldinger" gå ind på dit hold og udmelde dig.

Hvis du oplever problemer med at udmelde dig via Klubmodulet, kan du skrive til Therkel Damm på therkeldamm@hotmail.com  med info om hvilket hold du skal frameldes.

Husk at udmelde dig i god tid inden den automatiske kontingentbetaling.


Kontingentsatser

Halvårlige kontingentsatser for Fodboldafdelingen. Opkræves automatisk d. 1. marts og d. 15. august.

Hold

2017

U5 - U6

300kr

U7

350kr

U8 - U11

400kr

U12

450kr

U13 - U18

500kr

Senior

500kr

OldBoys

400kr

Vinterfodbold oldboys

100kr

Fodboldfitness & Special Olympics

100kr

Passive medlemmer*

100kr

 

* Passive medlemmer er medlemmer, der gerne vil støtte fodboldafdelingen økonomisk, og er typisk tidligere aktive medlemmer, forældre til ungdomsspillere, ægtefæller, bedsteforældre m.m.
 
 
 
Ønsker du at blive passiv medlem, skal du tilmelde dig holdet "Passiv" i Klubmodulet.

Støt vores sponsorer